Professioneel gedragsadvies met hart voor uw hond

Elke hond verdient ons respect en begrip

Problemen met het gedrag van uw hond? Kynopro helpt!

Opvoeding en training op maat

Privébegeleiding bij socialisatie en opvoeding

Heeft u een pup aangeschaft, maar valt de opvoeding u tegen?
Juist in het eerste jaar moet een goede basis worden gelegd voor een verder prettig leven met u samen. Bij de ene hond levert dat niet veel problemen op, maar bij de andere hond kan het een ware uitdaging zijn! Temperament, (rasgebonden) aanleg en de puberteit kunnen het bijvoorbeeld lastig maken om uw hond goed door deze eerste levensfase heen te loodsen.

Een goede hondenschool kan u natuurlijk adviseren bij de socialisatie en opvoeding van uw pup, maar soms is persoonlijke begeleiding prettiger. Kynopro kan in overleg met u een opvoedingscursus op maat uitwerken, die speciaal is toegesneden op wat u en uw hond nodig hebben. De cursus wordt bij u aan huis en op lokatie in uw directe omgeving gegeven op een moment dat het u het beste uitkomt. Naast socialisatie, opvoeding en verzorging kunnen natuurlijk ook de gehoorzaamheidsoefeningen aan bod komen. Dit kan eventueel worden gecombineerd met leuke spelelementen, passend bij u en de aanleg van uw hond. Ook zijn losse lessen mogelijk, waarin het door u aangegeven probleem of een bepaalde oefening behandeld wordt.

Het zal de relatie met uw hond zeker ten goede komen! Een goed opgevoede, gehoorzame hond die passende geestelijke en lichamelijke uitdaging krijgt, kunt u overal mee naartoe nemen en is rustig in huis. En dat wil toch iedereen?

 

Privétraining

Het is natuurlijk ook mogelijk, dat uw volwassen hond in de loop der tijd probleemgedrag is gaan vertonen, dat is veroorzaakt door onvoldoende opvoeding of training. Afhankelijk van het probleem kan tijdens enkele privé-trainingen op maat, het gedrag van uw hond vaak weer snel bijgestuurd worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

Is de oorzaak van het probleem niet direct duidelijk, dan zal soms een gedragsconsult nodig zijn (zie Gedragstherapie). De training op maat kan ook worden ingezet om uw hond een bepaalde oefening (beter) aan te leren, zoals bijvoorbeeld het hier komen.

Een opvoedingsles of privétraining op maat kost € 35,= per sessie. Voor een cursus of training op maat van meerdere lessen geldt een speciale pakketprijs, deze is afhankelijk van uw wensen.
Houdt u er rekening mee, dat door de persoonlijke werkwijze en één-op-één begeleiding, u in korte tijd veel informatie krijgt. Een half uur is daarom vaak lang genoeg, zeker voor de pups en jonge honden!

(Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten van € 0,30/km.)